Kennis en bewustzijn als beste preventiemiddel | Safety&Health@Work

Wat werkt er beter voor een veilige werkplek? Het opstellen van regels en strafmaatregelen of zorgen dat de collega’s inzicht hebben in de aanwezige risico’s en het proces?

De 6e editie van de vakbeurs Safety&Health@Work vindt plaats op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2022 in Rotterdam Ahoy. Veilig en gezond werken kunnen niet zonder een gedegen vangnet. Niet voor niets wordt Safety&Health@Work omlijst door een sterk inhoudelijk programma, waarin het verwerven en delen van kennis centraal staat. Op de beursvloer vinden er dan ook diverse kennissessies plaats. TNO organiseert meerdere deelsessies, waaronder over exoskeletten en sensoren op de werkplek.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door EU-OSHA, het agentschap van de Europese Unie dat voorlichting geeft over veiligheid en gezondheid op het werk en sluit aan bij de campagnes over fysieke belasting en werken met kankerverwekkende stoffen. Bij deze bijeenkomst kijken we breder: hoe krijg je mensen betrokken bij hun eigen veiligheid? Zijn er cultuurverschillen tussen sectoren? Wat is het effect van training en hoe zorgen we met zijn allen dat we de veiligste industrie van Europa hebben? Meld je via onderstaande knop aan voor een live of online sessie.