Inschrijvingen open voor het International Media Festival for Prevention 2023

Het International Media Festival for Prevention (IMFP) vindt om de drie jaar plaats in het kader van het World Congress for Safety and Health at Work. Het Media Festival biedt een overzicht van films en multimediaproducties over veiligheid en gezondheid op het werk van over de hele wereld en biedt deelnemers de mogelijkheid om hun mediaproducten te presenteren aan een grote groep invloedrijke internationale veiligheids- en gezondheidsprofessionals.

Registreer nu en stuur jouw films en multimediaproducties over veiligheid en gezondheid op het werk in die vanaf januari 2020 zijn geproduceerd. Inzendingen kunnen worden ingediend door nationale en internationale organisaties, door bedrijven of instellingen, maar ook door agentschappen of filmmakers.

Schrijf je hier in en vul het deelnameformulier in, in een van de officiële talen: Engels, Duits, Spaans of Frans. Mediaproducties worden echter in elke andere taal geaccepteerd. Raadpleeg voor meer informatie de indieningscriteria.

Jouw inzending kan worden genomineerd voor een prijs! Een internationale jury komt samen om de prijswinnaars van het Media Festival te bepalen. De prijzen worden uitgereikt in aanwezigheid van een groot publiek in de Special Media Session op het XXIII World Congress on Safety and Health at Work op 28 november 2023 in Sydney, Australië.

Sluitingsdatum is 28 februari 2023.