Webinars gemist? Kijk ze hier terug!

Nu fysiek bij elkaar komen niet kan, zijn webinars hét middel om kennis en praktische voorbeelden over gezond en veilig werken met elkaar te delen. Hieronder delen we twee webinars van de afgelopen maand.

Gezond en veilig werken in het ‘anderhalvemetermagazijn’

Hoewel er inmiddels veel richtlijnen en protocollen zijn om veilig te kunnen werken op anderhalve meter, vinden veel bedrijven het een uitdaging om dit toe te passen in hun magazijnomgeving. Samen met evofenedex laten we in dit webinar de quick wins zien voor het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van medewerkers in de magazijnomgeving.

Bekijk de website van evofenedex voor meer informatie

Fysieke belasting aanpakken bij de bron

Met het oog op de nieuwe campagne die in oktober start, lichten we ook dit webinar uit van het Netwerk Duurzaam Fysiek Werk. In een half uur word je bijgepraat over bronaanpak. Want om risicovolle fysieke belasting zo effectief mogelijk te verminderen, start je bij voorkeur bij de bron. Oftewel, je probeert om de risico’s helemaal weg te nemen. Denk aan oplossingen waardoor medewerkers niet meer door de knieën hoeven, niet meer hoeven te reiken, of waarbij machines de zware werkzaamheden uitvoeren.

Bekijk de website van het netwerk voor meer informatie

Deel deze pagina: