Online thematafel over robotisering en gezond en veilig werken

Het ministerie van SZW zet samen met TNO in op kennisontwikkeling op het gebied van arbeidsveiligheid in relatie tot maatschappelijke en technologische trends. Robotisering en gezond en veilig werken is een onderwerp waarvan veel impact wordt verwacht. Om meer inzicht te krijgen, organiseren wij op donderdag 8 oktober een online thematafel en u kan meepraten.

thematafel robotisering en gezond en veilig werken

Programma

Heico Sandee* neemt u mee in zijn visie op de transitiefase naar veilig gerobotiseerd werk. Vervolgens gaan we op interactieve wijze de dialoog met elkaar aan aan de hand van 3 thema’s:

  • Veiligheid van gerobotiseerde productieprocessen.
  • Veilige mens-robot interactie.
  • Bevordering van en kansen voor veiligheid.

Tenslotte is er nog ruimte om online met elkaar na te praten over de bijeenkomst en ervaringen uit te wisselen.

* Heico is ondernemer met uitgebreide ervaring in robotica ontwikkeling, project- en technologiemanagement. Na zijn doctoraat in event-driven control werkte hij 4 jaar in R&D als mechatronische systeemontwikkelaar. Van 2010 tot 2013 was hij programmamanager robotica aan de Technische Universiteit Eindhoven. Van 2013 tot 2015 was hij Technisch Manager bij Alten, met eindverantwoordelijkheid over de projecten en het competentiemanagement. Binnen Smart Robotics is Heico als oprichter en CTO verantwoordelijk voor Research & Development, Productie en Supply Chain Management en Quality Assurance. Hij deelt zijn ervaringen uit de praktijk met ons.

Praktische informatie en aanmelden

Datum: 8 oktober
Tijdstip: 10:00 – 12:00
Locatie: MS Teams

Naar het aanmeldformulier

Na aanmelding krijgt u een automatische bevestiging van uw inschrijving. In de week voorafgaand aan de thematafel ontvangt u de link voor de online meeting.

Deel deze pagina: